image
Sursa foto: as.com

Florentino Perez vinde doi jucători, pentru a face rost de bani pentru transferul lui Eden Hazard

Eden Hazard este tot mai aproape de transferul la Real Madrid. Pe lângă salariul imens pe care i-l oferă, de 16 milioane de euro pe an, Florentino Perez e dispus să vândă doi jucători pentru a amortiza investiția în starul belgian.

Astfel, Mateo Kovacic și James Rodriguez sunt jucătorii pe care Florentino Perez vrea să îi vândă la vară. Mateo Kovacic, împrumutat la Chelsea în acest sezon, este cotat la 35 de milioane de euro, însă Real Madrid crede că poate obține mai mult: i-a stabilit croatului un preț de 50 de milioane de euro.

În ceea ce-l privește pe James Rodriguez, Bayern are opțiune de cumpărare de 42 de milioane de euro.

Cei de la Sky Sport au anunțat că prețul lui Eden Hazard este de aproximativ 135 de milioane de euro, sumă ce poate fi amortizată de Real Madrid din vânzările lui Kovacic și James Rodriguez.

Hazard şi-a exprimat în mai multe rânduri dorinţa de a ajunge la Real Madrid, club al cărui fan s-a autodeclarat, iar lui Chelsea îi va fi aproape imposibil să îl păstreze, având în vedere că mai are contract cu londonezii doar până în 2020.

Vara aceasta ar fi astfel ultima posibilitate pentru Chelsea de a obţine o sumă importantă în schimbul lui Hazard, care ar intra în ianuarie 2020 în ultimele şase luni de contract şi ar putea semna liber cu orice altă formaţie.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: