image
Sursa foto: Renato Usatâi//Facebook

Renato Usatâi către Igor Dodon: „Igor, lasă porcăriile, nu te juca cu focul!”

Liderul formațiunii „Partidul Nostru”, Renato Usatâi susține că unele informații și imagini care apar în spațiul public și se referă la formațiunea condusă de el are scopul de a scoate din campania electorală din nou formațiunea „Partidul Nostru”. Declarațiile au fost făcute ieri, în cadrul unei conferințe de presă.

Usatâi a ținut să-i transmită și un mesaj șefului statului, acuzându-l că ar sta în spatele acestor acțiuni: „Igor, lasă porcăriile, nu te juca cu focul”.

Renato Usatâi a menționat în cadrul conferinței de presă că șeful statului, Igor Dodon, ar controla Procuratura Generală, motivând că unele filmulețe care apar în mediul online sunt parte dintr-un dosar aflat în gestiunea Procuraturii Generale și de acolo au loc scurgerile de informații.

Prin difuzarea acestor materiale s-ar urmări incriminarea faptului că partidul condus de Renato Usatâi ar fi finanțat din afară, declară Usatâi.

„Iată contractul PN pentru alegerile locale cu agentul economic care se ocupă de distribuirea bannerelor electorale în întreaga țară. Noi achităm 300 euro pentru fiecare billboard. Socialiștii declară 15.000 de lei, în altă săptămână 20.000 de lei, iar ultima dată au declarat, cel mai puțin, 14.000 de lei.

Asta în timp ce noi la Bălți am instalat bannere în sumă de 82 de mii de lei. Socialiștii au 20 de billboarduri la Bălți. Pentru o unitate ei indică prețul de 100 de lei. Ne-am adresat la CEC, ceea ce i-a înrăit pe socialiști, care au început să distribuie știri false”, a spus Usatâi.

Spre finalul conferinței liderul PN, Renato Usatâi i-a transmis un mesaj lui Igor Dodon: „Igor, lasă porcăriile! Nu te juca cu focul”.

Cei vizați nu au venit deocamdată, cu o reacție la acuzațiile aduse de Renato Usatâi.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: