image
Sursa foto: Bayern, Lewandowski, Coman, bătaie

Lewandowski și Coman s-au bătut la antrenament: S-au lovit cu pumnii în față; Reacția ciudată a antrenorului

Situație explozivă la Bayern Munchen, unde Robert Lewandowski și Kingsley Coman s-au luat la bătaie. Potrivit publicației Bild, cei doi jucători ai bavarezilor și-au împărțit "mai mulți pumni în față" la antrenamentul de joi dimineață, chiar sub ochii antrenorului Niko Kovac.

Totul s-a întâmplat în partea a doua a sesiunii de pregătire, când antrenorul lucra la fazele poziționale, moment în care golgheterul polonez a început să-l ia peste picior pe Coman. Mijlocașului ofensiv nu i-a căzut bine și i-a replicat lui Lewandowski, iar de aici până la o încăierare nu a mai fost decât un pas. Primii care au intervenit au fost Niklas Sule și Jerome Boateng, însă aceștia nu au reușit mare lucru, având nevoie urgentă și de ajutorul altor jucători.

Niko Kovac a privit cu stupoare toată faza, însă ceea ce s-a întâmplat după aceea este cel puțin ciudat. Antrenorul nu i-a exclus din antrenament, preferând să nu-i trimită la cabine și le-a permis să continue ședința de pregătire, sub ochii nedumeriți ai colegilor.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: