image
Sursa foto: Getty Images

Mesajul clar al tatălui lui Neymar pentru Al Khelaifi

Transferul lui Neymar la Real Madrid ar fi cea mai tare lovitură din istorie. Totuşi, preşedintele lui PSG, Nasser-Al Khelaifi, susţine că starul brazilin va rămâne în Ligue 1, un lucru pe care i l-a promis şi tatăl jucătorului.

"E sigur. Spun pentru a 10.000-a oară. Va rămâne. Tatăl lui mi-a transmis că viitorul lui e la Paris. Neymar e obosit după toate aceste zvonuri legate de plecarea lui. Presa din Spania afirma asta.

Dacă îi credeţi, foarte rău pentru voi. Are un contract pe patru ani. Nu voi mai răspunde la întrebarea asta", a spus oficialul campioanei Franţei, citat de parisunited.net.

Javier Bordas, unul dintre membrii Consiliului de Administrație de la Barcelona, spune că s-a obișnuit cu ideea că Neymar va merge la Real Madrid. Conducătorul formației blaugrana a spus că brazilianul regretă că a plecat de pe Camp Nou și că nefericirea de la PSG se află în spatele dorinței de a se transfera pe Santiago Bernabeu.

"Neymar poate semna cu oricine, dar eu, personal, nu îmi fac iluzii. Va merge la Real. Se pare că nu e fericit la Paris, cel puțin așa cred. Barcelona se descurcă foarte bine acum și Neymar regretă că a plecat de aici", a spus Javier Bordas, în emisiunea "El Chiringuito".

Transferat în vara anului trecut de la FC Barcelona, în schimbul sume de 222 milioane euro, Neymar încasează în prezent un salariu de 3 milioane euro pe lună la clubul parizian, fiind de departe cel mai bine plătit fotbalist din campionatul Franţei şi unul dintre cei mai bine plătiţi din lume.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: