image
Sursa foto: Getty Images

Declaraţia la care nu s-a gândit nimeni niciodată: Ce a spus Serena înaintea meciului cu Sharapova

De departe cel mai tare meci din optimile de la Roland Garros va fi cel dintre Serena Williams şi Maria Sharapova. Veterana de 36 de ani a făcut o declaraţie neaşteptată înainte de duel: "ea este favorita", susţine fostul lider mondial.

"Sincer, cred că ea e favorită la câştigarea acestui meci. A revenit pe teren deja de un an. Eu abia am început. Dar cred că va fi un nou test. Este o nouă oportunitate pentru mine să văd unde mă aflu", a spus Serena Williams, înaintea meciului cu Sharapova.

Jucătoarea din SUA este singura din circuit care i-a creat adversarei din Rusia un complex. Serena conduce cu 19-2 la întâlnirile directe, iar Sharapova, care timp de mai mult de un deceniu nu a câștigat vreun meci împotriva rivalei sale, a povestit despre sursa urii pe care consideră că aceasta o are față de ea.

Prima victorie obținută de Maria Sharapova (31 de ani) în fața Serenei Williams (36 de ani) a fost în 2004, în finala de la Wimbledon, iar rusoaica simte că de atunci Serena o urăște. "Am auzit-o plângând și nu m-a iertat niciodată", a afirmat MaSha. De atunci, Sharapova s-a mai impus o singură dată, în același an, iar între timp Serena a adunat 18 victorii consecutive.

"În primul rând, prezența ei fizică e mult mai puternică și mai mare decât îți dai seama când o vezi la televizor. Are brațe și picioare groase, e intimidantă și puternică. E vorba de tot, la ea: prezența, încredere, personalitate. Chiar și acum, mă face să mă simt ca o fetiță", spunea jucătoarea din Rusia, la finalul anului 2017.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: