image
Sursa foto: Jurnal.md

Șoferul care l-a luat pe capota mașinii pe deputatul Vladimir Cebotari ar fi un fost comisar de Florești

Șoferul care l-a luat pe capota mașinii pe deputatul Vladimir Cebotari ar fi Oleg Ghiba, fost comisar adjunct la Comisariatul raional, Florești, un om din anturajul deputatului Eugeniu Nichiforciuc. Anunțul a fost făcut în cadrul emisiunii „Secretele puterii” de la Jurnal TV.

„Surse care ne urmăresc ne-au informat că șoferul care l-a luat pe sus pe deputatul Vladimir Cebotari este Oleg Ghiba, fost comisar de Florești și un tip extrem de devotat lui Eugeniu Nichiforciuc. Iată cine își permite astfel de acțiuni”, a menționat moderatorul emisiunii Alex Cozer.

Oleg Ghiba este actualmente angajat al Serviciului de Protecție și Pază de Stat.

Solicitat telefonic în cadrul emisiunii, Marin Maxian, șef adjunct al Inspectoratului General de Poliție a declarat că „acest caz a fost înregistrat și va fi examinat de Secția accidente rutiere pentru a i se da o calificare juridică”.

Amintim că deputatul Vladimir Cebotari a fost luat astăzi pe capota unei mașini care a ieșit pe poarta Președinției în timp ce aștepta în fața instituției ca să afle dacă deputatul Ștefan Gațcan se află acolo și totodată încerca să vadă dacă deputatul nu va fi dus de acolo cu vreun automobil. La un moment dat, Vladimir Cebotari s-a pus în fața unei mașini care încerca să iasă din curtea instituției, iar șoferul nu a frânat, luându-l pe capotă, chiar în prezența polițiștilor.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: