image
Sursa foto: teotrandafir.com

Horoscop: Fecioarele vor avea parte de o zi așa cum le place lor

Nativii din zodia Fecioară vor avea o zi așa cum le place lor pentru că îi va cuceri imediat căldura sufletească a celor din jur și vor dori să le răspundă și mai frumos.

Horoscop luni 24 decembrie 2018 – Berbec:

Ai parte de o zi frumoasă, cu numeroase momente agreabile, fără să faci nimic special. Este o ocazie bună ca să remediezi asperitățile din relațiile cu toți cei din jur.

Horoscop luni 24 decembrie 2018 – Taur:

Contează foarte mult să te exprimi, dar astăzi va conta și mai mult să treci prin sita sentimentelor vorbele tale, ca să te asiguri că ceea ce spui este chiar ceea ce crezi.

Horoscop luni 24 decembrie 2018 – Gemeni:

Chiar dacă ai vrea, nu te va lăsa inima să strici atmosfera frumoasă a acestei zile. Este momentul potrivit ca să te înseninezi și să te bucuri de tot ce e bun în viața ta.

Horoscop luni 24 decembrie 2018 – Rac:

Ar fi bine să lași în urmă fricile și reținerile de orice fel, nu de alta, dar pot deveni adevărate obstacole în calea construirii unor relații frumoase cu ceilalți.

Horoscop luni 24 decembrie 2018 – Leu:

Ești invitat să devii un sprijin real pentru apropiați, dar un sprijin calm, înțelept care înțelege mai mult decât spune și spune ceea ce e sigur ca va face bine celui care aude.

Horoscop luni 24 decembrie 2018 – Fecioară:

Este o zi care îți va aduce bucurii, într-un fel sau altul. Poate cea mai importantă dintre el va fi aceea că va dispărea cu totul impresia că nu te înțeleg deloc apropiații.

Vei avea o zi așa cum îți place ție pentru că te va cuceri imediat căldura sufletească a celor din jur și vei dori să le răspunzi și mai frumos.

Horoscop luni 24 decembrie 2018 – Scorpion:

Negurile sunt tot acolo, dar poți alege să le ignori ca să te poți bucura de o zi frumoasă, în care impresia că îți este ignorată autoritatea va dispărea ca prin farmec.

Horoscop luni 24 decembrie 2018 – Săgetător:

Beneficiezi de pe urma unor eforturi speciale pe care le-ai depus, fără să aștepți ceva în schimb. Cel mai mare câștig e faptul că cei din jur simt nevoia să facă la fel.

Horoscop luni 24 decembrie 2018 – Capricorn:

Vrei să fii generos, dar există riscul să exagerezi și să te implici prea mult în viața unor apropiați. Este important să fii echilibrat în tot ce faci, chiar dacă nu e mare lucru.

Horoscop luni 24 decembrie 2018 – Vărsător:

Ar fi de dorit să lași în urma ta toate neplăcerile care ți-au umbrit anumite zile și să te bucuri de ceea ce îți oferă prezentul.

Horoscop luni 24 decembrie 2018 – Pești:

Este o zi care îți va fi pe plac, în cele din urmă, mai ales prin faptul că vei simți nevoia să îți deschizi inima și să te bucuri de ce e frumos în jurul tău.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: