image
Sursa foto: Panasel Lilia//facebook

O profesoară bolnavă de cancer cere cu disperare ajutorul oamenilor

O profesoară de 42 de ani, bolnavă de cancer, cere cu disprerare ajutorul oamenilor. Aceasta a fost diagnosticată cu cancer la sân, în urma unui control de rutină.

Primii oameni care te-au ghidat în viață nu se vor uita niciodată. Lilia Moiseev este profesoara care a ghidat și ea multe generații de elevi. Acum profesoara de la Liceul „Litterarum” are nevoie de ajutorul oamenilor cu suflet mare.

Femeia se află la tratament în Instanbul, iar primele două ședințe de chimioterapie nu au dat rezultate. Pentru ca ea să poată urma în totalitate tratamentul are nevoie 20 000 de euro, sumă enormă de bani pentru ea și pentru familia acesteia.

Panasel Lilia//facebookPanasel Lilia//facebook

Pe pagina sa de Facebook aceasta cere ajutorul oamenilor de bună-credință.

„Dragi mei prieteni din toate colturile lumii, niciodata nu mi-am imaginat că o să ajung în această situație: să CERȘESC sănătate. Dar ce nu face omul pentru ea? Va îndemn și chiar vă rog frumos să luptam împreună. Numai împreună, cu fiecare dintre voi, pot ieși din ghiara bolii. ” a scris aceasta.

Panasel Lilia//facebookPanasel Lilia//facebook

Familia este extrem de îndurerată și are nevoie de susținere financiară.

Toți cei care doresc să o ajute pe profesoară să învingă cancerul sunt rugați să doneze bani trimițând un sms cu conținutul 408 la: 2910 (abonatii Unite), 1 SMS - 45 MDL; 2910 (abonatii Moldcell), 1 SMS - 45 MDL. Alte detalii despre conturile pe care puteți dona le găsiți pe pagina de Facebook a profesoarei Panasel Lilia

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: