image
Sursa foto: Facebook/Andrei Năstase

Andrei Năstase, întâlnire cu noul ambasador al Germaniei în RM: „Regret că propaganda oligarhică intoxică opinia publică”

Liderul Platformei Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase, a avut o întâlnire cu noul ambasador al Germaniei în RM, Angela Ganninger.

„Am avut onoarea să am o întrevedere cu noul Ambasador al Germaniei, Angela Ganninger, căreia i-am mulțumit pentru sprijinul constant acordat țării noastre de către Germania. Mi-am exprimat regretul că propaganda oligarhică intoxică opinia publică cu știri false care afectează pe nedrept imaginea statului german, care găzduiește în prezent zeci de mii de familii de moldoveni”, a declarat Andrei Năstase.

„Am abordat mai multe tematici, inclusiv cele privind democrația, statul de drept, drepturile și libertățile omului, libertatea și bunăstarea populației, chestiuni discreditate de actuala guvernare și total abandonate în momentul condiționării de către partenerii noștri de dezvoltare a suportului macrofinanciar”, a adăugat liderul Platformei DA.

Totodată, liderul Platformei DA a menționat că „am asigurat înaltul oaspete că imediat după schimbarea actualului regim vom implementa plenar Acordul de Asociere și de Liber Schimb, vom demara un amplu proces de modernizare a țării, de reformare a economiei, a domeniilor social și de drept, oferind cetățenilor Republicii Moldova siguranță, echitate și bunăstare la noi acasă, iar partenerilor externi corectitudine și predictibilitate”.

Facebook/Andrei NăstaseFacebook/Andrei Năstase

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: