image
Sursa foto: Getty Images

Zidane, negocieri secrete cu un club uriaş! A spus "da" şi revine pe bancă. Lovitură uriaşă!

Zinedine Zidane (49 de ani) se află în negocieri cu PSG pentru a prelua echipa în luna ianuarie 2022, după o serie de rezultate slabe a Parisului cu Mauricio Pochettino la cârmă. "Zizou" e dorit de mai mult timp pe Parc des Princes, însă mutarea este acum foarte aproape de realizare. Francezul avea două opţiuni pe care le aştepta: PSG sau naţionala Franţei.

Mauricio Pochettino vrea să plece de la PSG şi să o preia pe Manchester United, în Premier League, dar după ultimele rezultate ale francezilor ar putea rămâne fără job în ianuarie 2022. PSG pare că nu se regăseşte în Ligue 1, deşi are o echipă plină de vedete, iar şefii Parisului vor să facă o schimbare la nivelul băncii tehnice.

Astfel că, potrivit Cuatro, PSG a demarat negocierile cu Zinedine Zidane pentru ca francezul să preia banca tehnică în ianuarie 2022. Sursa citată scrie că discuţiile sunt privite cu mult optimism de ambele părţi şi că totul se află pe o pistă bună, astfel că anunţul oficial ar putea fi făcut la începutul lunii ianuarie.

PSG l-a ales pe Zidane când Pochettino a transmis că vrea să plece de la Manchester United, să antreneze din nou în Premier League. Venirea lui "Zizou" pe Parc des Princes trebuia să aibă loc, în mod normal, în vara lui 2022, dar rezultatele din ultima perioadă i-au făcut pe şefi să se grăbească în acest proces.

Manchester United sau Newcastle l-au dorit pe Zidane ca antrenor în trecutul apropiat, însă francezul a refuzat, iar presa a anunţat la vremea respectivă că aşteaptă două opţiuni: PSG sau naţionala Franţei. Se pare că fostul decar a ales PSG!

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: