image
Sursa foto: Getty Images

Părea absolut disperat să înscrie: Allegri, dezvăluiri după ce Ronaldo a spart gheața la Juve

Cristiano Ronaldo a spart gheața și a marcat primele două goluri pentru noua sa echipă, Juventus. În meciul cu Sassuolo, starul portughez a punctat în minutele 50 și 65, iar Juve s-a impus cu 2-1. Astfel, starul portughez s-a dezlănțuit, iar acest lucru a fost observat și de antrenorul său, Massimiliano Allegri.

"A fost foarte aproape în primele trei meciuri. Cred că s-a grăbit la câteva ocazii. Părea absolut disperat să înscrie. Fotbalul are o cale de a face lucrurile și asta a fost povestea primului gol, mingea revenindu-i din bară exact unde trebuie. Al doilea gol a fost genial. Mă bucur pentru el", a spus Allegri pentru site-ul oficial al lui Juventus.

Obișnuit să fie o adevărată mașină de goluri la Real Madrid, atacantul a recunoscut și el că abia aștepta să marcheze și la Juve. Portughezul de 33 de ani a avut nevoie de 320 de minute pentru a înscrie primul său gol pentru campioana Italiei, după transferul de la Real Madrid.

"Voiam să marchez, dar cel mai important e să joc bine să câștigăm meciuri. Desigur că am primit multă atenție cu mutarea mea la Torino, dar asta e viața. Sunt fericit, muncesc din greu și colegii mei chiar mă ajută să mă adaptez în acest campionat", a spus Ronaldo.

După al doilea gol marcat duminică, Cristiano a devenit al cincilea jucător din istorie care înscrie 400 de goluri în campionat pentru echipele pentru care a evoluat. Precedenţii patru fotbalişti au fost Josef Bican (518), Ferenc Puskas (514), Jimmy McGrory (410) şi Uwe Seeler (406).

Juventus l-a cumpărat pe portughezul de 33 de ani, cvintuplu câştigător al "Balonului de Aur", cu 100 de milioane de euro, plus 12 drept bonusuri. Unul din motivele plecării lusitanului ar fi fost și relația rece pe care acesta o avea cu președintele Florentino Perez.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: