image
Sursa foto: foto simbol

Cum a fost identificată victima unei crime după mai bine de 35 de ani; Detaliul descoperit din întâmplare

La mai bine de 35 de ani de la descoperirea cadavrului, un bărbat ucis în Florida a fost identificat după ce un membru al familiei i-a recunoscut catarama.

William Ernest Thompson, care ar fi avut 85 de ani dacă ar fi fost în viață, a fost identificat după ce o persoană care-și căuta unchiul dispărut a citit, în 2018, povestea pe site-ul poliției, a anunțat Biroul șerifului din Escambia, potrivit CNN, citat de Digi24.

Trupul lui Thompson a fost descoperit în Pensacola, pe 23 ianuarie 1985, la aproximativ doi ani după ce a vorbit ultima dată cu mama lui.

Persoana care își căuta unchiul a sesizat că poliția a spus că victima neidentificată avea o centură neagră cu inițialele W.T. gravate manual, au spus polițiștii.

Descoperirea i-a dat de bănuit persoanei în cauză, care știa că unchiul său a avut ultimul domiciliu cunoscut în apropierea zonei în care a fost descoperit cadavrul.

Rezultatele ADN au stabilit că bărbatul decedat era de fapt Thompson.

„Deși nu am rezolvat încă acest caz de crimă, este un pas înainte și poate oferi familiei o consolare până la găsirea criminalului”, a declarat investigatorul Chip Simmons.

Nu se știe exact când a murit Thompson, dar criminaliștii cred că era decedat de cel puțin 8 luni atunci când a fost găsit.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: