image
Sursa foto: GBM

Ungheni: O copilă a murit în urma unui grav accident; Tânărul care se afla la volan NU avea permis de conducere

Accident grav în satul Blindești, Ungheni. O mașină s-a tamponat violent într-un copac, după ce tânărul care conducea automobilul a pierdut controlul volanului. Mai mult, acesta nici nu deținea permis de conducere. În urma impactului o copilă de 13 ani a murit, iar trei persoane au fost transportate la spital.

Accidentul a avut loc aseară în jurul orei 20.00.

Potrivit poliției, în urma cercetărilor efectuate la locul faptei, s-a stabilit că șoferul, locuitor al satului Sculeni, Ungheni, un tânăr de 21 de ani, conducând automobilul de model „Renault Laguna”, fără a deține permis de conducere şi având ca pasageri patru persoane, a pierdut controlul asupra automobilului, a derapat de pe traseu și s-a tamponat într-un copac.

În urma producerii accidentului, o pasageră, în vârstă de 13 ani, locuitoare a raionului Ungheni, care se afla pe bancheta din spate a decedat pe loc, iar două femei și un bărbat au fost transportați de urgență la Spitalul Raional Ungheni.

Conducătorul auto nu consumase băuturi alcoolice, spune Poliția.

La moment de către grupul operativ de urmărire penală se întreprind toate măsurile şi cercetările corespunzătoare pentru stabilirea tuturor circumstanţe accidentului rutier.

GBMGBM

GBMGBM

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: