image
Sursa foto: telekomsport.ro

Joey Barton, suspendat pentru pariuri ilegale, îşi începe cariera de antrenor

Fostul internaţional englez Joey Barton (35 de ani), suspendat din fotbal pentru pariuri ilicite, va deveni în iunie antrenor al echipei Fleetwood Town, a anunţat, miercuri, site-ul echipei din liga a treia engleză.

Barton nu o poate fi antrenor până pe 2 iunie, atunci când îi expiră suspendarea. El a semnat un contract valabil trei ani.

"Această prima experienţă în antrenorat reprezintă o decizie foarte importantă pentru mine şi sunt încântat de provocarea care mă aşteaptă. Am ajuns la un club ambiţios şi aştept cu nerăbdare să mă apuc de treabă pe 2 iunie", a spus Joey Barton.

La începutul anului 2017, Barton a fost suspendat la 18 luni pentru pariuri ilicite, pedeapsă care i-a fost redusă ulterior la 13 luni. Barton a fost acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal că a plasat 1.260 de pariuri în ultimii zece ani.

Joey Barton a evoluat în cariera sa la echipele Manchester City, Newcastle United, Queens Park Rangers, Olympique Marseille, Burnley şi Glasgow Rangers. El a jucat, de altfel, un meci pentru naţionala Angliei.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: