image
Sursa foto: Getty Images

Anunţul zilei în Italia: Buffon a acceptat oferta de la PSG

Gianluigi Buffon a acceptat oferta de la PSG. Anunţul a fost făcut în această dimineaţă de italienii de la Corriere dello Sport. Veteranul de 40 de ani a fost convins de campioana Franţei cu un salariu foarte mare.

"Gigi" Buffon va semna pe două sezoane şi va câştiga în total 16 milioane de euro în tricoul parizienilor.

Buffon îl va avea drept concurent pentru postul de titular pe Alphonse Areola, om de bază la PSG în sezonul ce tocmai s-a încheiat.

"Mă cunoaşteţi bine, chiar credeţi că vă spun ce jucători urmărim? Noi îl avem pe Areola, care e titularul nostru şi în anul care vine. Dar Buffon e un portar fantastic, carismatic, un mare domn. Sunt sigur că toate cluburile îl vor", a declarat patronul lui PSG, Nsser Al Khelaifi, cu o săptămână în urmă.

"PSG? Am nevoie de o săptămână pentru a fi calm şi a analiza situaţia. Nu este o alegere simplă. La 40 de ani, nu mai poţi decide în grabă", a declarat Buffon pentru Sky Sports Italia după un meci de gală disputat la Milano în onoarea lui Andrea Pirlo.

Ajuns la 40 de ani, "Gigi" a bifat 656 de apariţii în tricoul "Bătrânei Doamne" şi a cucerit cu Juve 18 trofee: 9 titluri, 4 Cupe şi 5 Supercupe ale Italiei. A fost şi campion mondial cu "Squadra Azzurra", în 2006, şi intenţiona să se retragă după Mondialul din Rusia, din vară, la care Italia nu a reuşit însă să se califice.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: