image
Sursa foto: digisport.ro

Reacţia lui Cristiano Ronaldo după ce a fost acuzat de viol

Cristiano Ronaldo, vedeta lui Juventus Torino, a negat categoric acuzaţiile de abuz sexual care i-au fost aduse de o femeie din Statele Unite ale Americii. Portughezul a intrat în direct cu fanii săi de pe reţelele de socializare în acest sfârşit de săptămână și, a un moment dat, CR7 a fost întrebat, desigur, despre scandalul în care este implicat, iar sa replica a fost categorică.

Cu zâmbetul pe buze, Cristiano a spus: "Nu, nu, nu, nu, nu. Ce au spus? Fals. Ştiri false!", după care a detaliat: "Vor să se promoveze şi se folosesc de numele meu. E normal. Vor să fie faimoase folosindu-se de numele meu, dar aceste lucruri fac parte din viaţa mea. Totul e bine, sunt un om fericit".

O primă reacție din partea starului lusitan a venit prin intermediul avocaților, Schertz Bergmann Rechtsanwälte. Aceștia au anunțat că acuzațiile au fost publicate ilegal de germani, care vor fi dați în judecată.

"Raportul Der Spiegel este un flagrant și vom cere daune morale o sumă corespunzătoare pentru gravitatea încălcării legii. Este una dintre cele mai grave încălcări ale drepturilor personale din ultimii ani", a fost declarația oficială a avocaților.

Germanii de la Der Spiegel au publicat acuzațiile făcute de Kathryn Mayorga (34 de ani), care a susținut că a fost violată de Cristiano Ronaldo în 2009, în Las Vegas. Ulterior, fotbalistul i-ar fi plătit 375.000 de dolari pentru ca ea să nu vorbească niciodată despre acel moment. Acum, însă, avocatul femeii a atacat la un tribunal din Nevada convenția încheiată în urmă cu 9 ani, iar ea a vorbit pentru publicația germană despre ce a trăit atunci, într-un hotel de lux din Las Vegas.

"El spune 99% din ce s-a întâmplat. A fost un băiat bun, mai puțin 1%", a spus Mayorga.

În documentul semnat între cele două părți în 2009, pentru care Cristiano Ronaldo a plătit 375.000 de euro pentru a-i cumpăra tăcerea, fotbalistul a recunoscut că femeia "a spus 'nu' și 'oprește-te' de mai multe ori". Acum, Kathryn Mayorga susține că, după ce au făcut sex anal în ciuda voinței ei, fotbalistul a întrebat dacă a durut-o.

Au fost primele declarații în presă ale victimei scandalului care a izbucnit în urmă cu un an și jumătate.

Cristiano Ronaldo (33 de ani) are 4 copii: Cristiano Ronaldo jr. (8 ani), gemenii Mateo Ronaldo și Eva Maria dos Santos (născuți în iunie 2017) și Alana Martina, fiica portughezului cu fotomodelul Georgina Rodriguez (născută în noiembrie 2017).

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: