image
Sursa foto: Getty Images

Huiduieli la unison! Ce a pățit Matteo Berrettini după ce a scris istorie și s-a calificat în semifinale la Australian Open

Matteo Berrettini (7 ATP) s-a calificat în semifinalele Australian Open, după ce a trecut de Gael Monfils (20 ATP), 6-4, 6-4, 3-6, 3-6, 6-2.

Devenit primul italian din istorie care ajunge în ”careul de ași” al competiției de la Melbourne, Matteo Berrettini nu a avut parte de liniște după victoria cu Gael Monfils.

După ce a ajuns la microfon pentru a acorda interviul de pe teren, Matteo Berrettini a fost înjurat de un suporter din tribune, care a fost ”taxat” imediat de toți ceilalți fani, care l-au huiduit la unison.

În ciuda momentului tensionat, Matteo Berrettini și-a păstrat calmul și a transmis că nici nu a auzit înjurătura.

”N-am auzit nimic, sunt foarte mulți oameni. Unii dintre ei nu sunt cu adevărat fani ai tenisului. N-ai cum să controlezi pe toată lumea, pot doar să fiu respectuos. Important e că sunt bine și am câștigat”, a spus Matteo Berrettini.

În semifinalele de la Melbourne, Matteo Berrettini va juca împotriva lui Rafael Nadal, cel care a trecut în sferturi de Denis Shapovalov, 6-3, 6-4, 4-6, 3-6, 6-3.

Dacă italianul este în premieră în semifinale la Australian Open și cel mai bun rezultat în cadrul unui turneu de Grand Slam este finala de la Wimbledon din 2021, experiența lui Rafael Nadal are 20 de titluri majore în carieră, dintre care unul la Melbourne, în 2009.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: