image
Sursa foto: Getty Images

Regret că am plecat de la Real Madrid: Ronaldo n-a suportat să-l vadă pe Messi cum câştigă Balonul de Aur

Cristiano Ronaldo (34 de ani) le-ar fi spus colegilor săi că regretă că a plecat de la Real Madrid. Lusitanul crede că dacă ar fi rămas la Real, ar fi câştigat Balonul de Aur în 2018 şi 2019. Lusitanul a suportat cu greu să-i vadă pe Luka Modric şi Leo Messi triumfand. Mai mult, Ronaldo nici nu s-a prezentat la gala din acest an a celui mai prestigios trofeu individual acordat de France Football.

ABC scrie că Ronaldo a avut un mesaj pentru colegi, după ce l-a văzut pe marele său rival, Leo Messi, triumfând la gala Balonului de Aur 2019. Starul portughez, acum la Juventus, regretă că a plecat de la Madrid, în 2018. Lusitanul, cu cinci Baloane de Aur în palmares, e de părere că ar fi câştigat alte două trofee de acest gen în ultimii doi ani dacă ar fi rămas pe "Santiago Bernabeu".

Ronaldo n-are un sezon prea bun la Juventus, după ce în primul an a câştigat titlul de campion şi Supercupa Italiei. Lusitanul a marcat de opt ori şi a livrat două pase de gol în 17 partide din toate competiţiile. 117 milioane de euro este cota de piaţă a lui Ronaldo în prezent, conform Transfermarkt.

În 2018, Balonul de Aur a fost câştigat de Luka Modric, iar în 2019 a ajuns la Leo Messi, marele rival al lui Ronaldo, care a stabilit un record absolut, fiind singurul fotbalist din istorie cu şase Baloane de Aur în palmares.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: