image
Sursa foto: sport-express.ru

Judecătorii ruși nu au avut milă: Alexander Kokorin și Pavel Mamaev, condamnați la închisoare cu executare

Alexander Kokorin și Pavel Mamaev, internaționali ruși, nu au scăpat de închisoare. Judecătorii tribunalului din Moscova au decis să-i condamne pe cei doi la un an și șase luni, respectiv la un an și cinci luni de detenție cu executare, deși au cerut clemență. Sentința nu este definitivă.

Alexander Kokorin și Pavel Mamaev au fost acuzați de vătămare coroporală și huliganism.

Alexander Kokorin şi Pavel Mamaev au fost reţinuţi pe 8 octombrie 2018, după ce au agresat un funcţionar al Ministerului rus de Comerţ, într-o cafenea din Moscova. Vizibil beţi, cei doi l-au lovit cu un scaun pe Denis Pak şi i-au adresat insulte rasiste funcţionarului care are origini coreene. Câteva minute mai devreme, jucătorii şi cei din anturajul lor l-au bătut pe şoferul unei prezentatoare TV.

Cei doi internaționali ruși o să petreacă mai puțin timp în închisoare și să fie eliberați mai de vreme, deoarece o zi de arest, echivalează cu zi și jumătate în închisoare, conform legilor rusești. Avocații celor doi sperau ca pedepsele să fie mai mici și Alexander Kokorin şi Pavel Mamaev să poată părăpsi sala de judecată în postura de oameni liberi, dar judecătorii au decis altceva.

Dacă verdictul, care poate fi atacat, rămâne în vigoare, atunci Kokorin va putea fi eliberat în luna decembrie a acestui an, iar complicele lui, Pavel Mamaev, va fi eliberat cu o lună mai devreme.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: