image
Sursa foto: abcnews.go.com

Barack Obama s-a transformat în Moș Crăciun și a vizitat copiii unui spital din Washington

Barack Obama a agățat în cui costumul și cravata pentru un look mai casual. Fostul președinte s-a costumat în Moș Crăciun și a vizitat copiii unui spital din Washington, relatează Digi24.ro.

Barack Obama a cântat colinde alături de doctori, asistente, părinți și copii, în cadrul unei vizite de Crăciun mult anticipată.

Obama a fost întâmpinat de personalul spitalului atunci când a ajuns cântând „We Wish You A Merry Christmas”. Mulțimea a început să aplaude și să țipe de bucurie.

„Vreau să vă mulțumesc, pentru că am avut ocazia să vorbim cu o parte dintre minunații copii și familiile lor. Într-o perioadă în care este evident greu de îndurat pentru voi, ca tată a doi copii, îmi pot numai imagina prin ce treceți. Într-o astfel de situație, să ai alături asistente, și medici, și personal specializat care să aibă grijă de ei, să-i asculte, să fie alături de ei și să-i țină de mână … este cel mai important lucru. Ce moment minunat să ne amintim ce înseamnă spiritul sărbătorilor”, a spus Obama.

Obama a adus lacrimi în ochii unei fetițe, atunci când a intrat în camera ei de spital. A început să danseze pentru ea, în timp ce micuța se uita la el, șocată. Când a luat-o în brațe fetița a început să plângă.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: