image
Sursa foto: cnet.com

Mark Zuckerberg dă asigurări că este în continuare persoana potrivită la conducerea Facebook

CEO-ul Facebook Mark Zuckerberg, împotmolit în scandalul răsunător cu privire la datele personale ale utilizatorilor reţelei de socializare, a dat asigurări că este în continuare persoana potrivită să conducă grupul, în pofida unor ”erori” comise în trecut, scrie AFP.

Întrebat dacă este în continuare persoana potrivită la conducerea reţelei de socializare, într-o conferinţă prin telefon cu jurnalişti, el a răspuns că ”da”, în pofida ”erorilor” pe care le-a recunoscut încă o dată în privinţa protecţiei datelor personale sau a luptei împotriva manipulărilor politice.

”Cred că ar fi trebuit să facem mai mult de mai mult timp”, a mai declarat miercuri Mark Zuckerberg, care a promis să se ducă să dea explicaţii personal, pe 11 aprilie, în faţa unor parlamentari americani, foarte porniţi împotriva grulului.

Facebook a emis comunicate după comunicate şi a acordat numeroase interviuri cu scopul de a-şi repara imaginea, puternic afectatăde de mai multe polemici.

În centrul ultimei polemici se află firma britanică Cambridge Analytica, acuzată că a cules - fără aprobarea şi ştiinţa acestora - datele persoanle a zeci de milioane de utilizatori în scopuri politice.

Grupul a anunţat miercuri că ”până la 87 de milioane” de utilizatori Facebook sunt vizaţi.

”Cred că viaţa înseamnă să înveţi din erori”, a declarat Zuckerberg, care s-a angajat din nou ”să facă mai mult în viitor”, în pofida faptului că ”nicio măsură de securitate nu va fi perfectă”.

”Trebuie să avem o vedere mai largă a responsabilităţii noastre”, a spus el.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: