image
Sursa foto: Facebook/ Elisa Pilarski

Tânără însărcinată, ucisă de câini în pădure: În zonă se desfășura o partidă de vânătoare

O femeie însărcinată a fost ucisă de câini, într-o pădure din nordul Franței, acolo unde se desfășura o partidă de vânătoare cu câini.

Trupul Elisei Pilarski, 29 de ani, care ieșise la plimbare cu câinii ei, a fost descoperit în apropierea orașului Villers-Cotterêts.

Ea a murit din cauza numeroaselor mușcături pe care le avea mai ales în partea superioară a corpului, potrivit procurorului Frédéric Trinh, citat de BBC NEWS.

Polițiștii au spus că 93 de câini sunt testați în acest moment și a fost deschis un dosar pentru omor. Vor fi efectuate teste ADN, în urma cărora vor fi identificați câini care au atacat-o, apoi proprietarii lor, scrie digi24.ro.

Între câini testați se numără și cei cinci câini ai femeii, care era însărcinată în luna a șasea.

Examinarea medico-legală a stabilit că decesul a fost provocat de hemoragia masivă survenită în urma mușcăturilor.

Potrivit procurorului de caz, duminică, Elisa Pilarski își plimba câinii în pădurea Retz, la aproximativ 80 de kilometri nord-est de Paris. La un moment dat l-a sunat pe partererul ei și i-a spus că îi este frică, pentru că o haită de câini era pe cale să o atace.

Bărbatul a plecat imediat spre zona respectivă și i-a descoperit cadavrul după ce a auzit schelălăitul unuia din câinii ei.

Potrivit unui ziar local, Le Courrier Picard, exact în intervalul în care femeia a fost atacată și ucisă de câini, în zona respectivă se desfășura o partidă de vânătoare de căprioare la care au fost folosiți și câini.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: