image
Sursa foto: autoblog.md

Liderul Platformei DA, despre marșul automobiliștilor: Îi felicit că au manifestat curaj în fața guvernanților ipocriți

Liderul Platformei DA, Andrei Năstase, a transmis un mesaj automobiliștilor care au protestat astăzi în capitală împotriva scumpirii carburanților.

„Salut și felicit pe toți cei care au manifestat azi responsabilitate civică și curaj în fața unor guvernanți ipocriți care ne sărăcesc țara și ne alungă oamenii în străinătăți cu corupția, cu taxele, impozitele și prețurile mari stabilite după bunul lor plac, de ANRE - ul condus de cumatrul lui Dodon și Guvernul condus de colegul de bancă al lui Plahotniuc”, a declarat Andrei Năstase.

„Până diseară, însă, frumoasa voastră atitudine de cetățeni curajoși va fi tăvălită de holdingurile ucigașe ale lui Plahotniuc și Dodon prin mizerie, prin minciună, prin manipulare. Veți fi declarați delincvenți și infractori doar pentru că vă cereți în mod legal respect și lege dreaptă”, a spus liderul Platformei DA.

Potrivit lui Andrei Năstase, „la fel ca și de fiecare dată înainte de marele proteste, guvernarea a apelat deja la scheme kaghebiste și câteva mutre ale unor infractori din Transnistria sau Dombas pe care le-a trimis printre tinerii curajoși ieșiți la un protest sincer și justificat”.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: