image
Sursa foto: platformada.md

De ce Andrei Năstase? „Pentru că întotdeauna am fost un om dintre oameni; Am luptat pentru libertăți și interesul oamenilor”

Candidatul proeuropean la primăria capitalei, Andrei Năstase, a fost întrebat aseară în cadrul dezbaterilor electorale de la ProTV de ce oamenii ar trebui să-i acorde un vot de încredere la scrutinul de duminică.

„De ce Andrei Năstase? Pentru că întotdeauna a fost un om dintre oameni, a fost un om care a luptat pentru interesele și libertățile oamenilor. Am făcut tot ce mi-a stat în puteri atunci când mă aflam pe poziții de activist civic, când mă aflam pe poziția de apărător al drepturilor omului, libertăților și tot ce înseamnă interesul cetățeanului. Am făcut același lucru și în perioada când m-am aflat și mă aflu în calitate de Președinte al Platformei Demnitate și Adevăr”, a declarat Andrei Năstase.

„Am sprijnul unor parteneri interni onești, intregri, profesioniști, am sprijinul PAS condus de Maia Sandu, am sprijinul mai multor candidați la aceste alegeri, am sprijinul partenerilor de dezvoltare, a celor și din România. Cel mai important lucru am încrederea și dragostea oamenilor pe care-i iubesc, așa cum iubesc Chișinăul, țara, pe care consider că trebuie să o iubim cu toții”, a adăugat liderul Platformei DA.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: