image
Sursa foto: jurnal.md

Cheianu și Durbală, despre Igor Dodon: Agent străin atât de evident, nici nu mai joacă teatru că ar fi președintele RM

Anatol Durbală și Constantin Cheianu, prezentatorii emisiunii „Ora de Ras” de la Jurnal TV, susțin că președintele Igor Dodon a preluat manierele fostului lider PD, Vladimir Plahotniuc. Declarațiile au fost făcute în cadrul emisiunii „Secretele Puterii” de la Jurnal TV.

Invitați în platoul emisiunii „Secretele Puterii” de la Jurnal TV, prezentatorii Constantin Cheianu și Anatol Durbală au declarat că întâlnirea lui Igor Dodon cu Vadim Krasnoselski în care Dodon îl numește președintele Transnistriei a avut loc doar pentru această sintagmă.

„Aș vrea să stau de vorbă cu alegătorii lui Dodon, care ziceau că Dodon o să ne scape de Plahotniuc, că din acest motiv trebuie să-i votăm partidul la alegeri și că o să vedeți Dodon ce o să facă. Oricât nu le spuneai oamenilor aceștia că Dodon o să-l imite în toate pe Plahotniuc, oamenii nu credeau. Uite a trecut un an de când Igor Dodon al vostru pe care îl lăudați preia exact manierele acestuia. Când am văzut imagini cum Krasnoselski dă mâna cu Dodon, mi-am imaginat ușor că sunt niște marionete și unul și altul și de sus Putin îi manipulează și-i mână unul către altul. De fapt această întâlnire de acolo s-a desfășurat numai pentru acest cuvânt, această sintagmă, ca Dodon să o rostească, restul ce a fost acolo a fost de umplutură. Omul execută o comandă în mod foarte clar, este un agent străin atât de evident, nici nu mai joacă teatru că ar fi președintele RM”, a menționat Cheianu.

La rândul său, Anatol Durbală a calificat acest caz drept o nebunie.

„Eu când am văzut imaginile de la protestul veteranilor, o poză pur și simplu m-a șocat. Acel om care a luptat la Podul de Flori și acei polițiști care îl târâie ca pe un, ca pe un.. și dacă pui poza alături cum dă Dodon mâna cu Krasnoselski dincolo de asta e doar nebunie. Eu am impresia că acest om, Dodon, el e cel mai mirat de ce face el și ce iese din făcăturile lui. Eu cred că el nici atunci în iulie, când spunea că tremura ca varga când să dădea mare luptător cu Plahotniuc, nu știa ce face, el a rămas în urmă cu evenimentele. Eu cred că el privește curios știrile și zice: ia uite, eu”, a punctat Durbală.

Constantin Cheianu a mai declarat că Igor Dodon ar avea același consilier pe care l-a avut Filat și Plahotniuc

„Am auzit că Dodon are același consilier pe care l-a avut avut Filat și apoi Plahotniuc. Lucrurile par cumva logice, ăsta l-a îngropat pe Filat, pe Plahotniuc, iar acum cu succes îl îngroapă de Dodon”, a declarat Constantin Cheianu.

Noutăţile partenerilor

comentarii: