image
Sursa foto: captură

Andrei Năstase, intervenție live la TV Rain: Plahotniuc a transformat țara într-o filială a mafiei rusești // VIDEO

Republica Moldova este cuprinsă de proteste după ce au fost anulate alegerile din Chişinău şi invalidat mandatul primarului ales, Andrei Năstase, titrează renumitul post de televiziune din Rusia TV Rain. Astfel, jurnaliştii ruşi au reflectat pe larg situaţia din Republica Moldova.

Totodată, într-o intervenţie în direct, primarul ales, Andrei Năstase, a explicat cum stau lucrurile la Chişinău: „Ţara mostră a fost transformată în laundromatul mafie ruseşti. Prin intermediul justiţiei din RM şi sistemul bancar au fost transferați bani care aparţin mafiei ruseşti. În spatele acestor acţiuni a stat Vladimir Plahotniuc, oligarhul care controlează toată justiţia, instituţiile drept. El întotdeauna a avut complici. Printre ei este Platon, Dodon, preşedintele actual al RM, care este clovnul lui Plahotniuc. Şi doar cu ajutorul lui Plahotniuc a ajuns să în această funcţie”.

„Conducerea oligarhică nu se ocupă de reforme. Ea este controlată doar de Plahotniuc. şI se face tot posibilul ca ţara noastră să rămână o gaură neagră.

Andrei Năstase a explicat jurnaliştilor ruşi şi motivul bizar care a dus la anularea alegerilor: „Ei au invalidat alegerile pentru că eu pe 3 iunie pentru am îndemnat oamenii să iasă la alegeri, fără ca să spun pe cine să voteze. Tot acest lucru a fost făcut şi de contracandidatul meu, Ion Ceban, care a fost susţinut de Plahotniuc”.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: