image
Sursa foto: point.md

FOTO: Șoferița Porsche-ului care a provocat accidentul de la Buiucani a fost condusă pe ultimul drum

Svetlana Ungureanu, șoferița automobilului de marca Porsche, care a produs groaznicul accident de pe strada Alba-Iulia, pe data de 30 septembrie, după ce a urcat la volan afându-se aproape în comă alcoolică, a fost condusă astăzi pe ultimul drum.

Femeia s-a stins pe patul de spital pe data de 8 octombrie în jurul orei 10.00.

Femeia a fost înmormântată într-un cimitir din capitală. Rude, prieteni și cunoștințe au venit astăzi s-o petreacă pe ultimul drum.

point.mdpoint.md

point.mdpoint.md
point.mdpoint.md

point.mdpoint.md

Amintim că în urma accidentului de la Buiucani, în care a fost implicat și un troleibuz de pe ruta nr. 21, un bărbat de 33 de ani și-a pierdut viața, iar peste 20 de persoane au fost traumatizate. Șoferița care se afla la volanului Porsche-ului era în stare avansată de ebrietate în momentul în care a intrat cu mașina în troleibuz. Rezultatele analizelor medicale arătau că aceasta avea 2,15 g/l în sânge. Potrivit IGP, femeia circula cu 130km/h.

Aceasta avea 43 de procese verbale contravenționale și 5 dosare penale pentru încălcările din trafic. Femeia a fost închisă și în penitenciarul de la Rusca pentru șase luni, după ce a condus fără permis de conducere, în stare de ebrietate și a provocat un accident în anul 2017.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: