Nicoleta şi Eleonora sunt două surioare care, practic, se cresc una pe cealaltă. La vârsta pe care o au, de 11 şi, respectiv 7 ani, au o gândire matură şi foarte mult bun simţ. După ce ani la rând au vieţuit pe stradă şi au trăit din mila oamenilor, la Centrul de plasament se bucură de căldură, mâncare şi educaţie. Asemeni unor pui rătăciţi, în momentul în care au venit aici s-au ataşat imediat de preafericitul Petru.

Un rol aparte în viaţa lor şi în deprinderea bunelor maniere îl au maicile. Fetițețe au o mare pasiune pentru şcoală. Nicoletei îi place cel mai mult matematica, iar Eleonorei limba română.

surorisurori

Când va fi mare, Nicoleta vrea să deţină titlul nobil de profesoară de matematică, iar Eleonora se visează medic. Timpul liber pe care-l au, practic, îl petrec în bibliotecă. Surorile sunt pasionate de lectură şi au şi personaje preferate.

Fetițele se roagă în fiecare seară să fie sănătoase, iar sărbătorile din acest an să le aducă multă lumină în suflet! Şi voi puteţi contribui la fericirea lor, avându-le ca oaspeţi de Crăciun!