Primul antrenament al lui Ronaldo la Juventus este programat pentru 12 august, la Villar Perosa. Zona va fi complet blindată și accesibilă numai celor care au cumpărat bilet.

"Va fi un privilegiu, un jucător care a câștigat cinci Ballon d'Or și reprezintă un plus valoare pentru o echipă care a obținut rezultate excelente în ultimii ani", a spus antrenorul Maximiliano Allegri.

Cristiano Ronaldo a semnat un contract pe patru ani cu Juventus, suma transferului ridicându-se la 112 milioane de euro, iar atacantul de 33 de ani va avea un salariu de 30 de milioane de euro pe an.

În cei 9 ani petrecuți la Real Madrid, Cristiano Ronaldo a câștigat 16 trofee majore, a marcat nu mai puțin de 451 de goluri și a oferit 131 de pase decisive în cele 438 de meciuri disputate pentru "galactici", pentru care a bifat 37.831 de minute.

Ronaldo are 5 trofee UCL câștigate, patru cu Real Madrid și unul cu Manchester United. Portughezul este golgheterul all time al competiției, cu 120 de reușite, fiind primul jucător care a reușit să înscrie 100 de goluri în cea mai tare competiție intercluburi din Europa.