image
Sursa foto: dolcesport.ro

Serena Williams a vorbit deschis despre retragere: "Voi recunoaşte acest sentiment"

Serena Williams va împlini în toamnă 37 de ani, dar a mărturisit că încă nu a venit momentul retragerii. Sportiva americană simte că mai poate evolua la nivel înalt şi că poate deveni jucătoarea cu cele mai multe titluri de Grand Slam.

"Simt că va veni o zi în care mă voi trezi dimineaţa şi voi spune «gata, am terminat!». Voi recunoaşte acest sentiment, sentiment pe care nu-l am încă", a declarat sportiva americană, citată de ESPN.

Cu 23 de titluri de Grand Slam în palmares, fostul lider mondial mai are nevoie de un singur trofeu major pentru a egala recordul all-time deţinut de Margaret Court. Serena spune, însă, că obiectivele sale sunt mult mai mari.

"De ce să nu-mi propun mai mult? Margaret Court are 24, dar de ce mi-aş dori să ating acest prag, când pot câştiga mai multe? Voi câştiga tot ce voi putea", a adăugat Serena Williams, care a precizat că a învăţat din greşelile făcute în trecut.

Serena Williams a revenit în circuit la începutul lunii martie, după pauza de mai bine de un an pe care a luat-o pentru că a dat naştere primului său copil. Fostul lider mondial a evoluat la Indian Wells, unde a fost eliminată în turul trei de sora ei Venus, apoi s-a oprit în runda inaugurală la Miami Open, fiind învinsă de Naomi Osaka.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: