image
Sursa foto: Getty Images

Eden Hazard: Mă bucur că Messi și Ronaldo au fost eliminați

Ziua de sâmbătă a fost una istorică: Cristiano Ronaldo și Lionel Messi au părăsit Campionatul Mondial din Rusia, încă din faza optimilor. Unul dintre cei mai buni jucători din lume, Eden Hazard, a făcut o declarație sinceră, dar care nu le va pica bine celor doi.

”Când iubim fotbalul, ne dorim să vedem cei mai buni jucători, dar când ne aflăm în competiție ne dorim să fie eliminați, pentru că așa avem mai multe posibilități. Ca fan, regret, dar ca jucător, mă bucur că au fost eliminați”, a spus Hazard, înaintea meciului cu Japonia.

Messi și Ronaldo, cei care au câștigat ultimele 10 Baloane de Aur (câte 5 fiecare), au avut parte de meciuri în care nu au strălucit deloc, în optimile CM 2018. Argentina a fost eliminată de Franța (3-4), iar Portugalia a fost trimisă acasă de Uruguay (1-2).

Lionel Messi și Cristiano Ronaldo pleacă din Rusia fără să reușească, niciunul dintre ei, să marcheze pentru prima dată într-o fază eliminatorie a unui Campionat Mondial. Cei doi au avut împreună 1.270 de minute la dispoziție pentru a "rupe" acest blestem.

Messi a beneficiat de mai mult timp să dea primul gol într-o fază eliminatorie (756 de minute), ținând cont că a ajuns cu Argentina în finala CM din Brazilia, în timp ce Cristiano Ronaldo nu a marcat niciun gol în cele 546 de minute jucate.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: