image
Sursa foto: captură video

VIDEO: Un bărbat din Telenești și-ar fi luat ostatici cei doi copii, concubina și soacra; A fost împușcat de ofițerii Fulger

Un bărbat din Telenești a murit la spital după ce a fost împușcat de ofițerii de la Fulger. Individul ar fi anunțat poliția că i-a luat ostatici pe membrii familii sale, pe cei doi copii, concubina și soacra.

S-a întâmplat astăzi, în sectorul Botanica al capitalei, iar poliția a anunțat detalii despre operațiune în cadrul unui briefing.

Polițiștii urmau să facă percheziții în apartamentul individului care era cercetat pentru huliganism și furt de documente.

Acesta însă a încuiat ușa și anunțat de la balcon că i-a luat ostatici pe membrii familiei.

„În timpul discuțiilor, persoana a devenit agresivă. Amenința că își va omorî membrii familie și categoric a refuzat să deschidă ușa. S-a apelat la serviciile brigăzii cu destinație Fulger. Au fost chemate două grupe de asalt. Am fost personal la locul faptei. Împreună cu procurorul sectorului am decis să intrăm în forță. Persoana bănuită a opus rezistență ofițerilor Fulger. Avea la sine cuțit și o armă asemănătoare cu o sabie”, a declarat șeful IGP, Alexandru Pânzari.

Acesta susține că bărbatul a atacat ofițerii de la Fulger care l-au împușcat. A fost transportat la spital, dar a decedat în scurt timp. Celelalte persoane nu au avut de suferit.

Pânzari a mai spus că unul dintre polițiști s-a ales cu „o tăietură”.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: