"Dacă nu va câştiga următorul Balon de Aur, îi vom spune că nu este normal. Kylian este un talent mai precoce decât am fost eu. Inteligenţa şi maturitatea sa lasă o impresie deosebită. Talentul său este monstruos. Cunosc talente extraterestre din vremea mea, însă e prima oară când am întâlnit un tânăr extraterestru. Când vorbesc despre tactică înaintea meciului cu el, nu am timp să-mi termin fraza, pentru că el a înţeles şi asimilat deja. Sfatul meu pentru Kylian este să joace acelaşi rol pentru Les Bleus - va deveni şi mai important în decursul anilor. Trebuie să continue să joace ceea ce ştie cel mai bine, fără să încerce să se complice prea mult. Nu-i poţi pretinde unui jucător de 20 de ani să joace rolul unui veteran de 35 de ani", a declarat fundaşul lui Real Madrid.

Şi Blaise Matuidi l-a elogiat pe atacantul lui Paris Saint Germain.

"Ştim ce fenomen avem printre noi. Să faci ceea ce a făcut contra Argentinei în optimi....Mi-am scos pălăria în faţa sa. Va deveni Balonul de Aur în următorii ani", e convins mijlocaşul lui Juventus.

Mbappe este deja al doilea cel mai scump fotbalist din istorie. A fost cumpărat de PSG de la Monaco, anul trecut, pentru 180 de milioane de euro.

După Cupa Mondială din Rusia, Real Madrid și-a exprimat din nou interesul pentru transferul francezului, dar acesta a declarat că, indiferent de ofertă, va continua și sezonul viitor la PSG. Contractul lui Mbappe cu parizienii expiră abia în 2022.