image
Sursa foto: Getty Images

Varane i-ar acorda Balonul de Aur lui Mbappe: E un tânăr extraterestru

Raphael Varane este impresionat de calităţile lui Kylian Mbappe, căruia i-ar acorda "Balonul de Aur" încă din acest an. Atacantul francez în vârstă de 19 ani a fost desemnat cel mai bun tânăr jucător al Cupei Mondiale din Rusia după ce a marcat patru goluri la turneul final, unul dintre ele în finala câştigată cu 4-2 de Franţa contra Croaţiei. Mbappe a devenit al doilea jucător sub 20 de ani, după Pele, care înscrie într-o finală de CM.

"Dacă nu va câştiga următorul Balon de Aur, îi vom spune că nu este normal. Kylian este un talent mai precoce decât am fost eu. Inteligenţa şi maturitatea sa lasă o impresie deosebită. Talentul său este monstruos. Cunosc talente extraterestre din vremea mea, însă e prima oară când am întâlnit un tânăr extraterestru. Când vorbesc despre tactică înaintea meciului cu el, nu am timp să-mi termin fraza, pentru că el a înţeles şi asimilat deja. Sfatul meu pentru Kylian este să joace acelaşi rol pentru Les Bleus - va deveni şi mai important în decursul anilor. Trebuie să continue să joace ceea ce ştie cel mai bine, fără să încerce să se complice prea mult. Nu-i poţi pretinde unui jucător de 20 de ani să joace rolul unui veteran de 35 de ani", a declarat fundaşul lui Real Madrid.

Şi Blaise Matuidi l-a elogiat pe atacantul lui Paris Saint Germain.

"Ştim ce fenomen avem printre noi. Să faci ceea ce a făcut contra Argentinei în optimi....Mi-am scos pălăria în faţa sa. Va deveni Balonul de Aur în următorii ani", e convins mijlocaşul lui Juventus.

Mbappe este deja al doilea cel mai scump fotbalist din istorie. A fost cumpărat de PSG de la Monaco, anul trecut, pentru 180 de milioane de euro.

După Cupa Mondială din Rusia, Real Madrid și-a exprimat din nou interesul pentru transferul francezului, dar acesta a declarat că, indiferent de ofertă, va continua și sezonul viitor la PSG. Contractul lui Mbappe cu parizienii expiră abia în 2022.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: