Deci vreau sa va propun sa dedicam aceasta ultima saptamana acestor oameni care ne pot face rau la toti fara voia lor. Sa ne luam angajamentul nu sa le impunem ceva, dar sa-i informam corect. Ei sunt langa noi, sunt vecinii nostri ori colegi de serviciu ori chiar rude. Unii nu au nevoie decat de o singura discutie, o discutie calma, cuminte, respectuoasa ca sa inteleaga ce se intampla cu adevarat si ce vot va fi cel de duminica. Apoi mai sunt multi care pur si simplu nu stiu ce fel de alegeri au loc pe 24 februarie, pentru ce vor vota, cate buletine vor primi. Nu lipsesc nici acei care pur si simplu nu vor sa mearga la alegeri. Stiti ca la oamenii acestia de obicei primii ajung cei de la PD si le baga in cap ca trebuie sa voteze pentru PD. Ati vazut batranica aceea pe care noi in emisiunile noastre am aratat-o de mai multe si care zicea asa: ”Eu am votat Dodon. Da ce-i aceea Dodon eu nu stiu.”

Eu ma consider un om informat si mi se parea ca stiu cam toate barfele si murdariile pe care le imprastie cei de la PD. Ieri am inteles ca nu le stiu pe toate, pentru ca in afara de barfele pe care Plahotniuc le raspandeste prin televiziunile lui si prin Internet, si pe care le stiu si eu, el mai are si barfe ”neoficiale”, de uz local, pe care le imprastie activistii lui din sate. Ieri am auzit la Trusenii mei una din astea care ii vizeaza – se putea altfel? – pe Andrei Nastase si Maia Sandu. Iata ce zicea o femeie trecuta de 60 de ani: ”Cum sa votezi pentru Nastase si Maia Sandu?... Maia asta l-a stricat pe Nastase. El si-a lasat familia in Germania, si acum el s-a legat cu Maia.” Vedeti cu ce murdarii opereaza propaganditsii PD-ului?! Credeti ca pe femeia in cauza a dus-o capul sa inventeze asa ceva? Barfa i-a fost servita de altele ca dansa care la randul lor au primit-o gata de la un membru PD. Si cred ca nici acela nu a nascocit-o de capul lui, a venit direct de la stabul lui Cebotari, seful de campanie a PD-ului.

MAI PE SCURT, revin la ceea ce va spuneam la inceput: hai sa ne dedicam aceasta ultima saptamana lor, celor care sunt o prada usoara pentru propagandistii PD si care ne pot nenoroci pe toti. Sa ne putem spune cu satisfactie in ziua alegerilor ca am luminat daca nu mai multe atunci macar un singur suflet.