image
Sursa foto: marca.com

Viitorul lui Asensio, anunţat de agentul mijlocaşului lui Real Madrid

Real Madrid nu-l va vinde pe Marco Asensio în această vară. Agentul mijlocaşului în vârstă de 22 de ani a anunţat că unul dintre cei mai talentaţi fotbalişti ai "galacticilor" nu va da curs niciuneia dintre ofertele venite în această vară.

Liverpool părea dispusă să ofere o sumă-record, 180 de milioane de euro, pentru serviciile lui Asensio, însă şi Chelsea şi-a exprimat interesul pentru "internaţionalul" spaniol.

Presa spaniolă a scris că Asensio ar lua în calcul plecarea din cauză că ar fi nemulţumit de numărul minutelor jucate în acest sezon: a fost titular în doar 19 din cele 38 de meciuri din ultimul campionat.

"Marco nu va pleca, ci va rămâne la Real Madrid. El a făcut progrese tot timpul. Sezonul viitor cred că va fi foarte important la Madrid", a declarat agentul lui Asensio, Horacio Gaggioli.

Asensio a jucat 53 de meciuri şi a marcat 11 goluri sezonul trecut, în toate competiţiile, pentru gruparea de pe Santiago Bernabeu.

Transferat în 2015, de la Mallorca, pentru patru milioane de euro, ibericul a debutat la Real Madrid în 2016, după ce a mai fost împrumutat un sezon la Espanyol.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: