image
Sursa foto: top.mn

Află ce ne prezic astrele pentru astăzi, 19 iunie

Iată ce ne prezic astrele pentru astăzi, 19 iunie.

Berbec

Atenție la stres, în ultima perioadă te-ai implicat în prea multe activități și ai neglijat propria persoană. Astrele te susțin să începi un sport nou, aspectul fizic va cunoaște ulterior modificări semnificative.

Taur

Dacă ai bunuri de vânzare sau dorești să schimbi ceva prin casă ar fi de dorit să acorzi atenție sporită actelor, poți fi victima unei escrocherii, cineva s-ar putea să profite de naivitatea ta.

Gemeni

Se recomandă discernământ la locul de muncă. Dorința de a-ți controla prea mult angajații sau colegii va avea consecințe nefaste pentru tine, s-ar putea să devii și tu ținta unor jocuri de culise. Tensiunile nu se slăbesc nici acasă, unde partenerul îți poate reproșa că îl neglijezi.

Rac

Nu trebuie să te simți singur, partenerul te iubește și te susține, trebuie doar să-i permiți să te ajute să depășești momentul dificil prin care treci pe partea financiară. Vești bune aduc astrele, după o perioadă de chin este posibil să obții o moștenire.

Leu

Cineva din anturaj apelează la ajutorul tău în rezolvarea unei probleme urgente. Faptul că găsești rapid soluția îți dă un plus de încredere în tine și te face să te ocupi mai riguros și de treburile proprii.

Fecioară

Fiorii dragostei se vor resimți în inima ta, o tentație își face apariția, prin intermediul tehnologiei cel mai probabil, numai că nu va fi vorba despre o iubire oarbă, te vei gândi și la consecințe.

Balanță

Vei învăța să te detașezi de ceilalți și de probleme, se pare că te vei focaliza pe partea profesională, iar starea de bine va veni și la aflarea unei vești despre posibilitatea de a schimba în bine o situație financiară.

Scorpion

Începi ziua cu încredere și curaj, o dorință puternică de a reuși, care te va susține să rezolvi la timp ceva de interes financiar. Sfaturi înțelepte vor fi rostite de cineva mai în vârstă din anturaj și imediat vei înțelege că îți vor fi de folos pentru a clarifica unele probleme sentimentale sau profesionale.

Săgetător

Este o perioadă de instabilitate acută pe toate planurile. Numeroase complicații pe plan financiar pot apărea, pierderi, întârzieri și situații neprevăzute la serviciu sau într-o relație. O boală acută se pare că va produce de voie sau de nevoie schimbări marcante în gândirea, atitudinea și modalitatea de a aborda viața.

Capricorn

Întârzierile privind predarea unor proiecte îți pot afecta obiectivele fixate. Se recomandă calm și răbdare, pentru a reuși să finalizezi cele propuse. Sentimental îți dorești să fii surprins de un gest de afecțiune din partea partenerului, dar nu trebuie să te preocupi doar de tine. Oferă ceva în schimb, pentru a crea energie pozitivă.

Vărsător

Se pare că șefii îți vor oferi motive să mai aștepți până trece un blocaj în firmă, dar tu nu mai ai răbdare, simți că se impune luarea unei hotârâri pe plan profesional, poate schimbarea serviciului.

Pești

Relațiile de prietenie vor fi în această zi în centrul atenției, prin urmare te poți aștepta la o invitație în oraș, o veste despre un eveniment, unde cineva din anturaj nu reușește să își țină gura și divulga informații secrete. Încearcă să nu te folosești de acestea, dacă vrei ca lucrurile să nu fie în defavoarea ta.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: