image
Sursa foto: NADEJDA ROSCOVANU

Procurorul general interimar, despre deputații transfugi: „Fenomene de acest tip sunt în vizorul meu personal și al PA”

Deputații transfugi care au părăsit recent PSRM sunt în vizorul procurorilor, a dat asigurări procurorul general interimar, Ion Munteanu, de la tribuna centrală a Parlamentului.

„Avem în prezent în Parlament așa un fenomen. Vreo cinci deputați au migrat dintr-o fracțiune, au plecat. S-au vândut sau au fost vânduți? Vrem să știm dacă o să veniți în Parlament pentru aceste fapte sau nu, pentru ridicarea imunității”, a întrebat deputatul PAS Igor Chiriac.
„Vă asigur că fenomene de tipul acesta sunt în vizorul meu personal și al Procuraturii Anticorupție. La timpul potrivit vom da o calificare în dependență de probele care urmează a fi acumulate”, a declarat Ion Munteanu.

„Domnule deputat, așa finuț v-ați exprimat: „au migrat”, parcă-s cocostârci. Sunt coșcojemete traseiști. De ce atâta finețe? Culiokari. Migrarea e pentru floră și faună”, a comentat și speakerul Igor Grosu.

Precizăm că, recent, Vasile Bolea și Alexandr Suhodolski au anunțat că aderă la Partidul „Renaștere- Возрождение”, la fel ca alți doi foști membri ai PSRM, Alexandr Nesterovschi și Irina Lozovan.

Noutăţile partenerilor

comentarii: