image
Sursa foto: Getty Images

Paul Pogba, cale liberă spre Real Madrid: Manchester United s-a înțeles cu Milinkovic-Savic

Paul Pogba este ca și plecat de la Manchester United. Potrivit publicației La Repubblica, "diavolii" au căutat un înlocuitor pentru francez și s-au înțeles deja cu Sergej Milinkovic Savic, jucător pentru care se purtau negocieri de ceva timp.

Sârbul de 24 de ani a acceptat oferta celor de la United, care vor plăti 75 de milioane de euro celor de la Lazio, plus bonusuri. Mijlocașul va semna un contract pe 5 sezoane.

Italienii nu vor rămâne descoperiți și sunt aproape să-l aducă în loc pe Yusuf Yazici, de la Trabzonspor. Turcul de 22 de ani a fost dorit și de Lille, dar direcoturl sportiv al lui Lazio, Igli Tare, s-a înțeles pentru a-l aduce pe Olimpico în schimbul a 15 milioane de euro, plus alte 5 milioane ca bonusuri.

După ce Manchester United îl va aduce pe Sergej Milinkovic-Savic în locul lui Paul Pogba, francezul va avea astfel cale liberă pentru a pleca la Real Madrid, acolo unde este dorit neapărat de Zidane. Operațiunea este una destul de complicată și îl implică și pe Gareth Bale, devenit "persona non grata" pe Santiago Bernabeu.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: