image
Sursa foto: Instagram

Cristiano Ronaldo i-a dăruit Georginei bijuterii în valoare de 1 milion de dolari: Cum s-a lăudat iubita fotbalistului

Iubita lui Cristiano Ronaldo, Georgina Rodriguez, a făcut furori pe Instagram după ultima postare. Partenera lui CR7 s-a pozat având pe mână bijuterii în valoare de aproape 1 milion de dolari pe mâna stângă.

Ziariștii de la The Sun au făcut inventarul accesoriilor aflate pe mâna Goerginei, iar după ce au tras linie aproape au ajuns la suma de 1 milion de dolari. Georgina purta un inel de safir, înconjurat de diamante, care costă peste 800.000 de dolari. La încheietura se pot observa trei brățări care costă în total aproape 100.000 de dolari, iar cireașa de pe tort a fost un ceas Twenty 4, marca Patek Philippe, care valorează 50.000 de dolari.

Cristiano Ronaldo are mare grijă de iubita sa, Georgina Rodriguez, pentru ca aceasta să ducă o viață de basm. Starul portughez al celor de la Juventus alocă lunar suma de 100.000 de euro pentru a finanța stilul de viață generos al Georginei.

Cristiano și Georgina au parte de un stil de viață luxuriant la Torino, bazat pe salariul lui ”CR7” de la Juventus, cifrat la 28 de milioane de lire sterline pe sezon. Cei doi au împreună un copil, este vorba despre Alana Martina, în vârstă de doi ani, dar Georgina are grijă și de ceilalți trei copii ai lui Ronaldo, gemenii surogat Eva și Mateo, dar și de Cristiano jr, făcut tot cu o mamă surogat.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: