image
Sursa foto: marca.com

Nu De Gea, nu Courtois, nu Alisson: Lopetegui l-a anunţat pe Florentino ce portar vrea la Real

Julen Lopetegui, noul antrenor de la Real, şi-a intrat deja în pâine, după ce a fost dat afară de la naţională, ca urmare a faptului că a negociat în secret cu "Regina Europei". Oficialii Realului și noul tehnician fac deja un plan pentru sezonul viitor și ambele tabere au căzut de acord că unul din posturile care are nevoie de întăriri este cel de portar.

Presa din spania scrie că Lopetegui a discutat cu Perez săptămâna trecută și i-ar fi spus că favoritul său este chiar un portar pe care Real a fost aproape să-l aducă în precedenta perioadă de mercato: Kepa. Nu De Gea, nu Courtois, nu Alisson.

"Care portar îți place cel mai mult dintre cei pe care am putea să-i luăm?" l-ar fi întrebat Perez pe Lopetegui la una din discuțiile avute după semnarea contractului. Răspunsul fostului selecționer a fost clar: "Cel pe care ar fi trebuit să-l aduceți încă din ianuarie".

Goalkeeperul în cauză este Kepa Arrizabalaga, de la Athletic Bilbao. În vârstă de 23 de ani, internaţionalul spaniol era singurul transfer dorit de conducerea campioanei Europei în perioada de mercato din ianuarie, însă înţelegerea pe care Kepa a semnat-o cu Bilbao, valabilă până în 2025, le-a dat planurile peste cap oficialilor de pe Santiago Bernabeu. Prezent cu naționala iberică la CM 2018, Kepa are acum o clauză de reziliere de 80 de milioane de euro și e greu de crezut că va ajunge în această vară la Real, conform digisport.ro.

Cei trei portari rămași pe lista Realului sunt De Gea, Courtois și Alisson. De Gea este un vis mai vechi al lui Perez, dar sunt șanse mici ca Manchester United să-i dea drumul, mai ales că i-a oferit de curând un nou contract. Într-o situație asemănătoare este și Alisson. Roma nu vrea să renunțe la el și vrea să-i ofere un nou contract.

Courtois are o înțelegere valabilă cu Chelsea până în 2019 și ar fi cel mai accesibil, ținând cont că a precizat de mai multe ori că vrea să revină la Madrid, acolo unde a evoluat deja pentru Atletico. Dacă nu va ajunge la un acord cu trupa de pe Stamford Bridge, belgianul ar putea ajunge la Real pentru o sumă rezonabillă.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: