„APEL - SUNAȚI LA CHIȘINĂU - SE FRAUDEAZĂ ALEGERILE

Până acum, prezența la vot la alegerile de la Chișinău e îngrozitor de mică, comparativ cu alte scrutine (explicabil pt că sunt alegeri noi și s-au anunțat din scurt). Sectoarele în care socialiștii câștigă, de obicei, s-au mobilizat exemplar. Socialiștii depun eforturi ca să demotiveze studenții să iasă la vot. Mulți nici nu știu că anume azi sunt alegerile. Caruselul (metoda de fraudare prin care un buletin e scos pe ascuns și ștampilat în drept cu „cine trebuie”, apoi dat unui votant înainte să intre în cabină - acela primește un buletin curat pe care-l pune in buzunar, dar în urnă aruncă ce i-au dat afară. Afară, votantul le dă buletinul curat și primește „mulțumire”) este deja în funcțiune (azi dimineață, observatorii noștri au depistat că s-au pierdut deja suficiente buletine să se fraudeze alegerile în fiecare secție de votare). 15 urne de vot n-au fost sigilate corespunzator. Sunt aduși flăcăi (din Criulieni, de ex) și votează multiplu. Oamenii se trezesc cu necunoscuți înscriși la ei acasă. Se fraudează masiv și unica ce putem noi face acum este să votăm mai mult decât pot ei fura.

Suntem aproape 100.000 în acest grup. Dacă fiecare ar suna cuiva de la Chișinău și l-ar convinge să iasă la vot, avem șansa să câștigăm. Altfel, turul 2 s-ar putea să nu existe...

Sunați acasă și îndemnați-vă părinții și prietenii să iasă la vot. Ei pot câștiga doar dacă noi stăm acasă. Și deocamdată, le reușește.”