image
Sursa foto: CNN.com

Actriţa Kate Hudson, noua ambasadoare a bunăvoinţei a Programului Alimentar Mondial al ONU

Actriţa americană Kate Hudson este noua ambasadoare a bunăvoinţei a Programului Alimentar Mondial al ONU (PMA), potrivit unui comunicat publicat de organizaţia care luptă împotriva foametei, relatează joi EFE.

"Activitatea PMA este mai mult decât aceea de a hrăni oamenii, înseamnă consolidarea familiilor, reconstruirea comunităţilor şi a se asigura că toată lumea, din oricare parte a globului, să aibă acces la hrană, nu doar pentru a supravieţui, ci pentru a prospera", notează actriţa în acest comunicat.

Kate Hudson semnalează totodată că, după ce a văzut îndeaproape activitatea PMA, este sigură că va putea implica şi alte persoane în această cauză, "pentru a ne putea într-adevăr apropia de Provocarea: Foamete Zero", unul dintre obiectivele pentru 2030 al Naţiunilor Unite.

Actriţa a mărturisit că în calitate de mamă înţelege că "este vital să existe alimente bune pentru hrănirea copiilor".

Responsabilii PMA s-a declarat "entuziasmaţi" de numirea vedetei hollywoodiene în acest post din fruntea căruia ea va vorbi în numele celor 821 de milioane de oameni, care se culcă în fiecare seară fără să fi mâncat, scrie Agerpres.

"Kate Hudson a sprijinit misiunea PMA din 2015, iar acum va folosi propriile platforme pentru a comunica cu milioanele sale de falloweri pentru a susţine iniţiativa Foamete Zero", a declarat la o conferinţă de presă Stéphane Dujarric, purtătorul de cuvânt al secretarului general al ONU, António Guterres.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: