image
Sursa foto: Getty Images

Kylian Mbappe, dorit de Juventus: Italienii vor face tot posibilul pentru a-l transfera pe starul lui PSG

Juventus îl vrea pe unul dintre cei mai doriţi fotbalişti ai Europei, Kylian Mbappe. Tuttosport susţine că "Bătrâna Doamnă" va încerca să-l transfere în vară pe starul lui Paris Saint Germain.

Directorul sportiv al "bianconerilor", Fabio Paratici, ar fi promis la masa oferită echipei după calificarea lui Juventus în sferturile Ligii Campionilor că va face "tot ce este posibil" pentru a-l aduce pe Mbappe.

Kylian Mbappe şi-ar îndeplini un vis dacă va ajunge la Juve: ar fi coechipier cu idolul său, Cristiano Ronaldo. În afara campioanei Italiei, Real Madrid îl urmăreşte şi ea pe puştiul-minune al fotbalului francez.

Atacantul în vârstă de 20 de ani a declarat şi după eliminarea lui PSG din optimile Ligii Campionilor, contra lui Manchester United, că vrea să rămână pe Parc des Princes.

"Cred în continuare în acest proiect şi sunt sigur că voi face lucruri bune pentru acest club", a spus Mbappe.

Kylian Mbappe are 30 de goluri în acest sezon pentru PSG, în 34 de meciuri în toate competiţiile. În Ligue 1 a marcat de 25 de ori, în Cupa Franţei o dată, iar în Liga Campionilor în patru rânduri.

Mbappe a fost cumpărat de PSG în 2017, de la Monaco, pentru 180 de milioane de euro, a doua cea mai mare sumă de transfer din istoria fotbalului, şi este evaluat de transfermarkt.de la 200 de milioane de euro.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: