image
Sursa foto: PLDM

PLDM se alătură blocului electoral ACUM pentru alegerile din februarie 2019

Partidul Liberal Democrat va participa alături de blocul ACUM la alegerile parlamentare de pe 24 februarie 2019. Decizia a fost luată în cadrul Consiliului Politic al formațiunii, care a avut loc astăzi.

„Se spune adesea că într-o democraţie deciziile sunt luate de majoritatea oamenilor. Desigur, asta nu este adevărat. Deciziile sunt luate de o majoritate care ştie să se facă auzită şi care votează - şi acesta este un lucru foarte diferit" (Walter Henry Judd). Astăzi, la ședința CPN al PLDM, majoritatea care știe să se facă auzită a spus: DA, ACUM!", a comentat deputata PLDM Maria Ciobanu.

„S-a decis astăzi în ședința Consiliului Politic Național al PLDM să fie acceptată oferta blocului ACUM. A fost o decizie destul de grea, dar până la urmă interesul național a primat în fața interesului de partid. Nu s-a votat împotriva blocului ACUM, pentru că tot partidul susține implicarea PLDM-ului în cadrul acestui bloc. În ședință au fost 71 de persoane, 30 de membri ai Consiliului susțin implicarea PLDM-ului în cadrul blocului ACUM păstrându-și persoana juridică, iar alte 40 au accepta oferta de a merge în cadrul blocului acum, indiferent dacă este vorba despre păstrarea persoanei juridice”, a precizat vicepreședintele PLDM, Ion Terguță, pentru Radio Chișinău.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: