image
Sursa foto: presedinte.md

Dodon susține că face testul la Covid-19 în fiecare săptămână: „Deocamdată nu am nici anticorpi”

Igor Dodon susține că face testul la Covid-19 în fiecare săptămână, iar până acum testele au fost negative. Candidatul la prezidențiale a făcut precizările în contextul în care mai mulți membri ai PSRM, inclusiv Zinaida Greceanâi, au fost testați pozitiv.

„Pentru cei care au grijă de sănătatea mea și mă întreabă dacă dau testul la Covid-19 sau nu, apropo ca să știți, evident că o bună parte din colegii din staff-ul PSRM, din conducerea PSRM, au trecut prin acest Covid. Cineva se interesa dacă noi dăm testul la Covid-19 sau nu. În fiecare săptămână, la începutul săptămânii, pentru a-i proteja și pe cei apropiați, eu dau testul Covid-19. Deocamdată nu am nici anticorpi, dar poate vor apărea la o anumită etapă fără ca să fie careva simptome și suntem sănătoși, așa că mulțumesc celor care îmi poartă de grijă”, a decarat Dodon în cadrul emisiunii sale on-line.

Precizăm că, la începutul acestei săptămâni, Parlamentul a anunțat că speakerul Zinaida Greceanâi a fost testată pozitiv cu noul tip de coronavirus. Greceanâi se tratează la domiciliu, sub monitorizarea medicului de familie și este al 11-lea deputat care s-a infectat până acum, de la declanșarea pandemiei.

Acum două săptămâni și vicepreședintele Legislativului, deputatul socialist Vlad Batrâncea, a anunțat că este infectat cu COVID-19.

Noutăţile partenerilor

comentarii: