image
Sursa foto: Getty Images

Nu știu ce să mai fac: Gattuso a ajuns la capătul răbdării, după înfrângerea din UEL

AC Milan a suferit prima înfrângere în Europa League după două victorii. Sanabria a profitat de erorile din defensiva gazdă si a deschis scorul pentru Betis. Pasator la primul gol, Giovani Lo Celso şi-a trecut şi el numele pe tabelă.

La cinci minute după ce a tras primul şut pe poartă, Milan a avut şi o bară prin Castillejo. Insistenţa a dat roade: Cutrone a redus din avantaj pe final, însă n-a fost suficient.

Pe fondul evoluției șterse a elevilor săi, Gennaro Gattuso a lăsat să se înțeleagă că este dispus să renunțe la postul de antrenor.

"Sunt îngrijorat de mentalitatea pe care o avem. Suntem fragili și speriați. Nu știu ce să mai fac. Nu țin de scaunul meu, mă gândesc la binele echipei", a spus Gattuso.

Potrivit Corriere dello Sport, favorit să îl înlocuiască este un alt fost jucător al Milanului, Roberto Donadoni. În vârstă de 55 de ani, fostul selecţioner al squadrei azzurra este liber de contract, după despărţirea de Bologna, în vară.

AC Milan n-o duce bine nici în campionat. Echipa antrenată de Gattuso a pierdut derby-ul cu Inter în ultima etapă din Serie A, scor 0-1.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: