image
Sursa foto: digisport.ro

Record unic în istoria Premier League: În ce situaţie a ajuns Tottenham; Fanii au luat foc

Tottenham Hotspur a intrat în istoria Angliei cu o performanţă de care fanii nu sunt deloc mândri. Londonezii au devenit primul club din istoria Premier League care nu reuşesc să facă vreunn transfer în două perioade succesive de mercato.

Tottenham şi Daniel Levy sunt interesaţi strict de finalizarea noului stadion, pe care se vor muta în curând. Ca atare, orice alt lucru a trecut în plan secund, inclusiv transferurile.

Dacă în vară nu s-a bătut atât de mult moneda pe decizia oficialilor lui Spurs de a nu achiziţiona pe cineva, acum lucrurile stau total diferit.

Son a lipsit, fiind plecat la Cupa Asiei, în timp ce marile vedete Dele Alli şi Harry Kane sunt accidentaţi până în martie. În acest context, suporterii aşteptau măcar un transfer în ofensivă, pentru ca obiectivul principal, obţinerea unui loc care să îi permită să joace în Liga Campionilor, să nu fie pus în pericol.

S-a discutat inclusiv de împrumuturi, cea mai vehiculată variantă fiind atacantul care aparţine de Chelsea, Michy Batshuayi. În cele din urmă, acesta a ajuns la Palace, iar Pochettino trebuie să se descurce în următoarea lună şi jumătate doar cu Llorente, în avanposturi.

Susţinătorii lui Spurs nu au digerat prea bine decizia oficialilor de a nu lua pe nimeni şi au criticat dur atitudinea şefilor pe reţelele de socializare. Alţi fani au făcut haz de necaz şi au photoshopat imaginea de mai sus într-un mod extrem de inspirat.

Toate economiile au fost făcute pentru ca noul White Hart Lane să prindă contur. El trebuia să fie inaugurat pe 15 septembrie 2018, cu un meci împotriva celor de la Liverpool, însă ulterior s-a comunicat că partida se va disputa pe Wembley. Clubul a informat totodată că va restitui banii celor care au achiziţionat deja bilete pentru primul meci.

Noul White Hart Lane ar urma să aibă o capacitate de 62.000 locuri. Noul stadion a costat 965 milioane euro şi este construit lângă vechea arenă.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: