image
Sursa foto: Getty Images

Cristiano Ronaldo și starurile lui Juventus, petrecere cu 60 de femei? Scandal în Italia: Doar doi jucători ar fi lipsit

Jucătorii lui Juventus, în frunte cu Cristiano Ronaldo, ar fi participat la o petrecere cu 60 de femei, majoritatea influenceri și modele. Acesta este anunțul incredibil făcut în Italia de Fabrizio Corona, renumit în Cizmă pentru știrile de showbiz.

Culmea e că evenimentul ar fi venit chiar la o săptămână după înfrângerea dură din turul optimilor UEFA Champions League (0-2 cu Atletico Madrid). Astfel, fanii pot fi deranjați de cheful de distracție pe care bianconerii l-au arătat după duelul care i-a redus șansele dramatic ”Bătrânei Doamne” de a spera la un nou trofeu al Ligii, după 23 de ani.

”La mai puțin de o săptămână după înfrângerea cu Atletico, jucătorii lui Juventus nu au părut prea deranjați de rezultat. Aceștia au organizat o petrecere la hotelul Majestic din Torino: aproape 60 de femei au fost invitate la petrecere, majoritatea influenceri și modele, venite din toată Italia.

După cum se poate vedea din poveștile apărute pe Instagram-ul acestora, ele au ajuns la Torino fără un motiv anume. Toate și-au petrecut seara la același hotel și nu au mai postat nimic pe conturile de socializare de la un anumit moment al serii. În afară de Barzagli și Bernardeschi, toți jucătorii lui Juventus au fost prezenți, inclusiv Cristiano Ronaldo”, a notat Corona.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: