image
Sursa foto: privesc.eu

Andrei Năstase: „Cei de la guvernare fac doar ceea ce știu ei să facă - fură miliarde, speranța oamenilor, inclusiv slogane”

„Din lipsă de imaginație și de proiecte reale de îmbunătățire a calității vieții oamenilor, cei de la guvernare fac în continuare doar ceea ce știu ei să facă mai bine - fură. Fură tot ce le pică: miliardele din bănci, speranța oamenilor, terenuri, instituții publice, primari, deputați, președinte, tot! Inclusiv… sloganuri”. Declarația a fost făcută de liderul Platformei Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase, candidatul forțelor antioligarhice la alegerile din capitală.

„Mai întâi Filip și Candu au furat sloganul Platformei DA și a sutelor de mii de oameni cu care de la bun început ne-am angajat să luptăm și să muncim pentru a făuri „ o țară în care să vrei să trăiești”. Doar că, după cum ne promit cei doi circari, noi cetățenii, vom avea dreptul la o astfel de țară abia după 2030, când Plahotniuc va mai fi furat și celelalte 2/3 din rezervele valutare ale Republicii Moldova”, a adăugat Andrei Năstase.

Totodată, liderul Platformei Demnitate și Adevăr spune că de curând și Ceban cu Greceanîi s-au apucat să fure sloganele Platformei DA: „Asigurându-ne că vor „salva capitala, iar apoi și țara”, probabil cam tot așa cum o face și Dodonul lui domnul Vlad”.

„M-am gândit să le facem o ofertă generoasă și le propun să preia și alte slogane de-ale noastre. Deci, iată o listuță de slogane asupra cărora nu pretindem că avem drepturi de autor: Plahotniuc, nu uita, pușcăria-i casa ta! Nu mințiți poporul cu televizorul! Plahotniuc, sună 901 – că îți arde tare...! Unde-i miliardul?! Plahotniuc – la gunoi, noi vrem țara înapoi! Plahotniuc cu Dodon – la Rostov pe Don! Plahotniuc și cu Dodon – amândoi la tomberon”, mai spune Andrei Năstase.

„Chiar Vă rog, prietenii mei, să mai completați lista sloganelor disponibile. Apropo, aș fi bucuros dacă hoții de miliarde și slogane ar prelua și din inițiativele noastre pentru țară, din proiectele noastre pentru Chișinău și ar începe să le studieze, ca atunci când voi ajunge primar împreună cu echipa cu care vin le punem în aplicare, fără zumzăit de trântori. Măcar în ceasul al doisprezecelea să facă ceva bun pentru societate, că pe urmă… justiția independentă va decide soarta fiecăruia”, a punctat liderul Platformei DA.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: