image
Sursa foto: jurnal.md

Andrei Năstase: Locuitorii capitalei își doresc o schimbare fundamentală a modului de administrare a treburilor publice

Oamenii din Chișinău își doresc o altfel de administrație, eficientă, fără corupție și cu planuri concrete pentru viitor, drumuri calitative și trainice, confort în transportul public, locuri de muncă bine plătite, educație și servicii medicale de calitate, spații verzi și locuri de joacă curate și sigure pentru copii, iluminat pe străzi și între blocuri, a spus liderul Platformei DA, Andrei Năstase, după ce s-a întâlnit cu locuitorii capitalei.

„Calea Orheiului este una din arterele populare ale Chișinăului, iar Poșta Veche este un cartier colorat, în dezvoltare. Dar și problemele sunt pe potrivă, comune tuturor locuitorilor orașului nostru”, a punctat Andrei Năstase.

„Oamenii își doresc o altfel de administrație, eficientă, fără corupție și cu planuri concrete pentru viitor, drumuri calitative și trainice, confort în transportul public, locuri de muncă bine plătite, educație și servicii medicale de calitate, spații verzi și locuri de joacă curate și sigure pentru copii, iluminat pe străzi și între blocuri și multe altele”, a spus liderul Platformei DA.

Andrei Năstase susține că orașul a fost timp de zeci de ani guvernat de formă, căci problemele nesoluționate se perindă de la o administrație la alta, crescând în proporții.

„Oamenii văd asta și își doresc o schimbare fundamentală a modului de administrare a treburilor publice, care să crească calitatea vieții noastre. Și noi ne dorim același lucru, iar împreună vom reuși”, a conchis Andrei Năstase.

Noutăţile partenerilor

comentarii: